| sadowod.com | vivaspb.com |

Η ομορφιά του καλοκαιριού των Καρπαθίων μέσα από τους φακούς των Ουκρανών φωτογράφων (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Γιατί πηγαίνουμε στο ιερό βασίλειο των βουνών; Για να απελευθερώσουμε την ψυχή από όλες τις σκέψεις και τους περιορισμούς και να ακούσουμε τι θα μας πουν τα βουνά. Ο άνθρωπος ξυπνά και αισθάνεται την ανάσα των αιώνων να αγγίζει την ψυχή του. Αισθάνεται την αιώνια αρχή που βρίσκεται στην καρδιά της ουσίας του, και ακούει μια ήσυχη φωνή στα βάθη της ψυχής. Γιατί στα βουνά ο άνθρωπος αισθάνεται σαν ένα εντελώς διαφορετικό πλάσμα; - Στο βουνό, η ψυχή είναι απαλλαγμένη από τις συνηθισμένες ανησυχίες της καθημερινής ζωής ...

Αυτά τα λόγια του Βούλγαρου συγγραφέα Peter Donov, καταγράφονται στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο του φημισμένου φωτογράφου της Ουκρανίας Igor Melik. Τα λόγια, καθώς και οι εκπληκτικές φωτογραφίες, εξηγούν γιατί τα Καρπάθια είναι ένα αγαπημένο μέρος για τη φωτογράφηση όχι μόνο των Ουκρανών αλλά και των ξένων φωτογράφων.

Η ομορφιά της περιοχής των Καρπαθίων απλώνεται με τα φωτεινότερα χρώματα ακριβώς στις καλοκαιρινές ημέρες. Η ανθοφορία των χόρτων και των λουλουδιών, τα γρήγορα ρέματα των ορεινών ποταμών και ο καλοκαιρινός ήλιος που ρίχνει μαλακές αχτίνες σε καταπράσινους λόφους και βουνοπλαγιές. Εδώ δεν υπάρχουν καυτές ημέρες, μόνο τα ευχάριστα δροσερά νερά των ποταμιών και των δασών.

Το Dzembronja είναι το πιο ορεινό χωριό της Ουκρανίας. Λένε ότι εδώ γεννιούνται τα σύννεφα.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι βοσκοί βόσκουν τα πρόβατα στα Καρπάθια Όρη.

Ορεινά ποτάμια των Καρπαθίων.

Η Synevir είναι μια από τις πιο όμορφες λίμνες στην Ουκρανία.

Καλοκαιρινό βράδυ στα βουνά.

Καταπληκτικό τοπίο των καλοκαιρινών Καρπαθίων.

Μετάφραση: Ιωάννα Τελιανίδη