| sadowod.com | vivaspb.com |

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται! Μαζική απόβαση τουριστών στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Ελλάδα ανήκει στους κερδισμένους της φετινής τουριστικής σεζόν! Απτή απόδειξη; Η... μαζική αποβίβαση Γερμανών τουριστών στην πρωτεύουσα και τα νησιά μας!

Όπως θα δείτε και στο video, ο Ραφαέλ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αν και -όπως λέει- τα Γερμανικά Μέσα ενημέρωσης μιλούν συνεχώς για την κρίση και παρουσιάζουν τη χώρα μας εξαιρετικά...μίζερη, εκείνος αποφάσισε να μας επισκεφτεί! Η εικόνα που σχημάτισε... είναι εντελώς διαφορετική!

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για τους Γερμανούς τουρίστες. Μάλιστα φέτος σημειώθηκε μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις που έφτασε το 32%.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί είναι.. η Αθήνα, η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως!

Αυτές τις μέρες, οι εκπρόσωποι του τουρισμού βρίσκονται στο Βερολίνο, όπου διεξάγεται η διεθνής έκθεση τουρισμού. Εκεί, βρίσκεται κι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, κύριος Κώστας Μπακογιάννης...

Μιλώντας στο Star, ο Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, δήλωσε:

«Το δικό μας στοίχημα είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν πρέσβεις της Ελλάδος.. Να μείνουν ικανοποιημένοι από την ελληνική φιλοξενία και να δουν με τα μάτια τους τις αδικίες που υφίσταται σήμερα ο ελληνικός λαός και η ελληνική κοινωνία».

Είναι ακόμα Μάρτιος κι ο τουρισμός φαίνεται να έχει ήδη πάρει τα... «πάνω» του! Φανταστείτε τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Πηγή: star.gr