| sadowod.com | vivaspb.com |

Έτσι έγινε η τραγωδία με το μωρό στη Βάρκιζα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανείπωτη η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/02) σε πολυκατοικία στη Βάρκιζα.
Μωρό περίπου 1,5 έτους απανθρακώθηκε κατά την διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, επί της οδού Εριδος, στη Βάρκιζα Αττικής, ενώ συνελήφθη η μητέρα του, κατηγορούμενη για παραμέληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη έως τώρα αιτία, λίγο πριν από τις 01:30, ενώ όταν έσπευσαν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις (15 πυροσβέστες με 5 οχήματα) και μπήκαν στο διαμέρισμα, που καταστράφηκε ολοσχερώς, εντόπισαν το κοριτσάκι που ήταν μόνο του στο χώρο.

Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκάρουν τα στοιχεία

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα στη μικρή γκαρσονιέρα βρήκαν απανθρακωμένο πάνω σε ένα διπλό κρεβάτι το άτυχο μωρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι ήταν ολομόναχο μέσα στο σπίτι και η φωτιά πιθανόν να ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα. Την ώρα της κατάσβεσης έξω από το διαμέρισμα ήταν η 30χρονη μητέρα του σε αλλόφρονα κατάσταση, να ουρλιάζει για το παιδί της.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η μητέρα είχε άλλα δύο παιδιά. Το μεγαλύτερο, εκτός γάμου, έμενε με τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο πέθανε πριν μερικά χρόνια.

Επίσης την ώρα που η φωτιά ήταν σε εξέλιξη, εμφανίστηκε στο σημείο ένας οδηγός ταξί, πιθανόν ο πατέρας του δεύτερου παιδιού της γυναίκας, ο οποίος ήταν και αυτός σε κατάσταση αμόκ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η μητέρα του είχε πει να πάει να ρίξει μια ματιά στο παιδί που το είχε αφήσει μόνο του στο διαμέρισμα.

Η μητέρα συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου, ενώ προσήχθη και ο οδηγός του ταξί.

Πηγή: newsbomb.gr