| sadowod.com | vivaspb.com |

Μακεδονία: Τετέλεσται... Επωλήθη

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με ψήφους 153 υπέρ έναντι 146 κατά και ένα «παρών» υπερψηφίστηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (25/01/2019) η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία βάζει οριστικά «ταφόπλακα» σε ένα σοβαρό εθνικό θέμα και συνιστά μόνιμη ανοικτή «πληγή» για το έθνος και την πατρίδα.

Υπέρ της Συμφωνίας ψήφισαν όλη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (145 βουλευτές) και οκτώ ακόμη βουλευτές (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Δανέλλης, Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Παπακώστα, Λυκούδης και Θεοχαρόπουλος).

Κατά τη Συμφωνίας τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝ.ΑΛ., ΑΝ.ΕΛ., ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Χρυσή Αυγή.

«Παρών» ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός.

Η κυβέρνηση κατάφερε, με τη βοήθεια των βουλευτών - «Εφιαλτών» της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τη συνδρομή των «προθύμων» συναδέλφων τους από τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και του ΑΝ.ΕΛ. να βάλουν την υπογραφή τους σε μια απαράδεκτη συμφωνία, η οποία συνιστά ξεκάθαρη εθνική υποχώρηση.

Τι κι αν πέρασε σχεδόν ένα 48ωρο εντόνων αντεγκλήσεων και διενέξεων στη Βουλή, τίποτε πλέον από όλα αυτά δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Το μείζον είναι ένα και μόνο: Η Μακεδονία επωλήθη έναντι πινακίου φακής στα ξένα συμφέροντα, με πρώτο και κύριο τον μεγαλοεπιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, ο οποίος εδώ και χρόνια ήθελε να προκαλέσει γενικότερη αναταραχή στα Βαλκάνια για δικό του όφελος.

Είναι πλέον γεγονός αδιαμφησβήτητο: οι Έλληνες βουλευτές - «Εφιάλτες» έκαναν το χατήρι ανθρώπων όπως ο Ουγγρο-Αμερικανός μεγιστάνας. Γιατί, πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς τους εναγκαλισμούς του Σόρος με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ, την Πέμπτη (24/01/2019) στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Πηγή: newsbomb.gr