| sadowod.com | vivaspb.com |

Συμφωνία των Πρεσπών: Μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο αποκορύφωμα τους βρίσκονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα, με τους διοργανωτές να φιλοδοξούν ότι χιλιάδες πολίτες θα βρεθούν στο Σύνταγμα και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην πρόθεση της κυβέρνησης να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα χιλιάδες άτομα από όλες τις γωνιές της Ελληνικής επικρατείας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να παραβρεθούν την Κυριακή στην πρωτεύουσα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά με την παρουσία τους, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται κατά της Συμφωνίας.

Ήδη μέσω των social media, έχουν ανακοινωθεί τα λεωφορεία που θα δρομολογηθούν για τη μεταφορά των διαδηλωτών στην Αθήνα, ενώ όσο περνούν οι ώρες οι αιτήσεις των πολιτών είναι όλο και περισσότερες. Η λίστα μάλιστα έχει κοινοποιηθεί στο σελίδα με τίτλο « Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» στο Facebook, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή αισιοδοξεί ότι το πλήθος που θα βρεθεί στις 20 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του προηγούμενου συλλαλητηρίου.

Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, αναφέρει ότι δεν θα δοθεί καμία συνέντευξη προ συλλαλητηρίου κι ότι θα εκδίδονται μόνο δελτία τύπου που θα προωθούνται επίσημα από τα μέσα επικοινωνία της Επιτροπής.

Πηγή: newsbomb.gr