| sadowod.com | vivaspb.com |

Eurovision 2019: Το «Better Love» της Katerine Duska κυκλοφορεί και προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Duska

Duska

Το «Better Love» αποπνέει τη ζεστασιά, την αισιοδοξία και την αγάπη που θα γοητεύσει το ευρωπαϊκό κοινό.

Κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι «Better Love» με το οποίο ηKaterine Duska θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η αποκάλυψη της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής πορεύεται με σύμμαχο την ώριμη και αναμφίβολα εντυπωσιακή χροιά της, χωρίς να φοβάται τη σύγκριση, ενώ καταθέτει στις ερμηνείες της το μεγαλείο της φωνής της.

Η Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με το αδιαμφισβήτητο χάρισμα συγκεντρώνει όλα τα προσόντα που της επιτρέπουν να εντυπωσιάσει στη σκηνή της φετινής Eurovision: Μαγική φωνή, ταλέντο στη σύνθεση και παραστάσεις από το εξωτερικό.

Κάθε ερμηνεία της αποτελεί και μία μυσταγωγική τελετή. Μία τελετή της οποίας θα γίνει μέτοχος το ευρωπαϊκό κοινό τον προσεχή Μάιο στο Τελ Αβίβ, όταν θα παραδοθεί άνευ όρων στη ζεστασιά του «Better Love».

Το «Better Love» είναι ένα τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα που απογειώνεται από την εύπλαστη φωνή της Katerine Duska. Μία σύγχρονη, μελωδική παραγωγή σε mid-tempo ρυθμό και power pop ύφος. Ένα τραγούδι εξωστρεφές που προσφέρει ανάταση και ζεστασιά και αναφέρεται στην αναζήτηση μίας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης.
Η φωτεινή και αισιόδοξη μελωδία του «Better Love» λειτουργεί σαν μία μεγάλη αγκαλιά.

Τη μουσική υπογράφουν η Katerine Duska, ο Leon Of Athens και ο David Sneddon («National Anthem» – Lana Del Rey). Οι στίχοι ανήκουν στην Κaterine Duska και τον David Sneddon. Η παραγωγή του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο και την ανέλαβε ο Phil Cook.

Η Katerine Duska σχολιάζει για το «Better Love»: «Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αγκαλιά, μια πρόσκληση, ένα κομμάτι μαχητικό και τρυφερό, ταυτόχρονα, για μια λέξη που βλέπουμε παντού, χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά σπάνια εννοούμε. Είναι ο τρόπος να αγαπάς, όποιον αγαπάς (όπως λέει και το ρεφρέν).»

Η ταλαντούχα Έφη Γούση είναι υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια του video clip που οπτικοποιεί το «Better Love».

Πρόκειται για μία άρτια παραγωγή υψηλής αισθητικής που ταξιδεύει το θεατή στο μαγικό κόσμο του τραγουδιού, με δόση σουρεαλισμού και στοιχεία μίας άλλης εποχής. Με την γυναικεία παρουσία κυρίαρχη και το κόκκινο και τα παράγωγά του να πρωταγωνιστούν χρωματικά, το μουσικό βίντεο δίνει την οπτική αποτύπωση μίας «Καλύτερης Αγάπης».

Το «Better Love» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.


Τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 6 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, παρουσία της ερμηνεύτριας και των δύο σχολιαστών για την ελληνική μετάδοση της φετινής Eurovision, του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Καζάκου.

Η Katerine Duska θα διαγωνιστεί στο δεύτερο σκέλους του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Ο Μεγάλος Τελικός του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου.


Πηγή: 1