| sadowod.com | vivaspb.com |

Επισήμως αλλαγή στην ηγεσία Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ΚΥΣΕΑ ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με απόφασή του ορίζεται νέος αρχηγός σε Πυροσβεστική και αστυνομία.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η λιτή ανακοίνωση από την πλευρά του ΚΥΣΕΑ: «Κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ματθαιόπουλος Βασίλειος και νέος αρχηγός της Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος Αριστείδης».

Τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην Πολιτεία και την προσήλωση τους στο καθήκον εξέφρασε στον απερχόμενο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα και στον απερχόμενο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Σωτήριο Τερζούδη, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και την επιλογή των νέων αρχηγών.

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση του βρίσκονται σε αποδρομή», είναι το σχόλιο της ΝΔ για τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής.

«Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: skai.gr