| sadowod.com | vivaspb.com |

Καρέ - καρέ το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το γιο πασίγνωστου επιχειρηματία

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

troxaio

Σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα - Η Πόρσε του γιου πασίγνωστου επιχειρηματία «καρφώθηκε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο παρασύροντας στο θάνατο μια ανυποψίαστη γυναίκα 33 ετών και το τρίχρονο παιδί της

– Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν και οι δυο επιβαίνοντες στην Πόρσε
Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την τραγωδία που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας.
Ένας άνδρας 41 ετών παρκάρισε το αυτοκίνητό του στο παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες αφήνοντας μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του. Λίγα λεπτά αργότερα ένα αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο με ταχύτητα βολίδας έπεσε πάνω στο σταθμευμένο και το έκανε σμπαράλια, ενώ και τα δυο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.
Στο αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο επέβαινε ο γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του.
Ο τραγικός πατέρας μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται.
Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.
Γιος γνωστού επιχειρηματία φέρεται να είναι ο οδηγός της μαύρης Porsche που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο.

Πηγή: 1